Cerbul de Aur TVR 1 audiență. Cifre furnizate de Kantar Media

Cerbul de Aur
Cerbul de Aur

TVR 1 a prins top cinci audiențe, cu aproape jumătate de milion de telespectatori, cu difuzarea spectacolului Cerbul de Aur, dar chiar și așa cifrele nu sunt bune. 

Ediția de miercuri seară a plasat Kanal D pe primul loc în topul audiențelor, cu 6,9% Rating și 17,4% cotă de piață, pe publicul Național. 1.666.000 de telespectatori urmăreau Kanal D în minutul de aur, înregistrat la 20:50, conform datelor furnizate de Kantar Media România. Scorul era de 7 la 3 în favoarea Războinicilor și se făceau strategiile pentru următoarea rundă de jocuri. Yamato Zaharia, din echipă Faimosilor, și Iulian Pîtea, de la Războinici, urmau să intre pe toboganul cu apă, care pusese deja probleme serioase concurenților. Naomi și Beatrice au trecut prin momente de panică în piscină și a fost nevoie de intervenția salvamarilor pentru a le scoate în siguranță din apă.

Liderul pe tronsonul Fructul oprit, 20.00 - 23.00, a fost Kanal D, care a avut, parțial, Exatlon (până la 22.40). Antena 1, cu al doilea sezon al serialului Fructul Oprit, a fost al doilea, la mică distanță de Kanal D, cu o medie de 1,1 milioane de telespectatori.

Așadar, topul audiențelor a fost următorul: Kanal D, Antena 1, Pro TV și TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel