Cerbul de Aur 2018, înscrieri

Încep înscrierile pentru festivalul Cerbul de Aur 2018.

Artiştii care doresc să participe la concursul internaţional de interpretare al Festivalului "Cerbul de Aur" se pot înscrie până pe 11 iulie pe site-ul oficial al evenimentului, cerbuldeaur.ro, anunţă biroul de presă al Primăriei Braşov într-un comunicat de presă. 

Potrivit sursei citate, pentru Marele Trofeu al Festivalului, în valoare de 25.000 de euro, pe scena din Piaţa Sfatului vor urca cel mult 15 concurenţi. Concursul are premii în valoare de 65.000 de euro. 

Pe lângă Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur, la această ediţie aniversară, concurenţii pot câştiga alte opt premii: Premiul I, Premiul al II-lea, Premiul al III-lea, Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti, Premiul Braşovului, Premiul Publicului, Premiul Presei Festivalului, Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune. 

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august-2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. În an aniversar, dedicat Centenarului României şi semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi evenimente adiacente. Festivalul se va încheia cu o Gală Centenară, un spectacol folcloric ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel