Centură Bărlad, contract semnat. Anunţ CNAIR

S-a semnat contractul de proiectare şi execuţie a Variantei de Ocolire a municipiului Bârlad.

În cursul zilei de astăzi, 23 octombrie 2018, CNAIR SA a semnat contractul de proiectare şi execuţie a Variantei de Ocolire a municipiului Bârlad cu ofertantul declarat câştigător, Asocierea Tehnic Asist SRL - Tass Infra Logistic SRL.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Variantei de Ocolire a municipiului Bârlad, care este formată dintr-un segment distinct şi anume Varianta de Est care se desfăşoară între DN 24, la intrarea în Bârlad şi DN 24, la ieşire din Bârlad spre Vaslui, în lungime de 11,28 km. Prin execuţia acestui contract se va realiza decongestionarea traficului de pe raza localităţii Bârlad, prin redirecţionarea traficului greu în afara oraşului.

Valoarea contractului este de 132.050.652,68 LEI fără TVA, echivalentul a 28 milioane Euro fără TVA, având un cost/ km de 2,49 milioane euro fără TVA. În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestor contracte este de 30 luni, din care 8 luni pentru activitatea de proiectare şi 22 luni pentru execuţia lucrărilor. Antreprenorul a ofertat o perioadă de garanţie a lucrărilor de 7 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel