Urmărește emisiunea live


Centrul Vechi: Moarte suspectă a unei tinere drogată cu o substanță interzisă

O moarte suspectă, posibil crimă, s-a petrecut într-un local din centrul Capitalei.

Este sfârșitul tragic al unei tinere barmanițe din Centrul Vechi al Capitalei, Georgiana Ispas. Avea doar 22 de ani și a fost găsită în baie. Unii martori spun că se automutilase. S-ar fi tăiat cu un briceag, se mușca de mâini și se zgâria pe față. Zâmbetul ei a dispărut în noaptea de duminică. Apropiații spun că la priveghi nu se vedeau urme de violență.

Georgiana a intrat în comă și a suferit un stop cardio-respirator. În corpul tinerei a fost găsit alcool și o substanță interzisă, cunoscută drept "praful îngerilor". Substanța periculoasă i-ar fi fost turnată intenționat în pahar. 

Părinții fetei și sora geamănă sunt în stare de șoc. Nu-și explică nici măcar alcoolul găsit de medici, pentru că fiica lor nu bea, cu atât mai puțin în timpul serviciului. Însă, ei au dezvăluit că fiica lor suferea foarte mult după fostul său iubit de care abia se despărțise, potrivit Cancan

Citește și: Martorii spun că erau OZN-uri, oficialii spun că erau meteoriți

Fostul prieten al Georgianei, Răzvan, și el barman în alt local din Centrul Vechi, este în stare de șoc. El a aflat marți dimineață despre moartea tinerei, mai scrie sursa citată. 

Ce este "pragul îngerilor"

PCP (fenciclidina hidroclorica) este cunoscută sub denumirea de "praful îngerilor". Este un anestezic veterinar, sub forma unui praf alb. Poate fi ingerat, injectat sau fumat. În doze mari, antrenează o psihoză toxică, iar la doze de peste 1 mg intervine coma şi moartea prin stop respirator. Determină apariţia unor halucinaţii puternice, cu episoade delirante, convulsii, comportament violent. Substanța are efect halucinogen asupra organismului. Este atât de periculoasă încât agresivitatea generată poate dura săptămâni întregi. În general, se traversează fazele: violență, comportament psihotic- 5 zile, alte 5 zile de comportament imprevizibil și cu insomnii. 

VEZI mai mult aici: PCP-fenciclidina sau praful îngerilor. Ce efecte distrugătoare are

Un polițișt din BCCO a dezvăluit, pentru DC News, că în cazul primei administrări și într-o cantitate mare, amestecată cu alcool, efectul drogului este distrugător, poate duce la omucidere sau sinucidere, la fel ca în cazul tinerei ce și-a pierdut viața într-o baie din Centrul Vechi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel