Centru de recuperare pentru tinerii veterani. Radu Tudor, apel: Au nevoie de sprijinul nostru

Radu Tudor dă semnalul: Tinerii veterani au nevoie de noi! 

Ne lăudăm militarii, îi laudă o lume întreagă, dar, când se întorc cu sechele, fizice și psihice, cum îi ajutăm? România nu are un centru destinat lor. Radu Tudor face un apel la români să-i ajute pe tinerii veterani români, răniți în teatrele de operațiuni, să pună bazele primului centru de recuperare din România. 

”Vă rog să notați și să trimiteți un SMS la 8833. Tinerii veterani ai Armatei Române, cei care au fost răniți în teatrele de operațiuni, cei care au sechele fizice și psihice în urma unor atentate, unor incidente grave în care au fost implicați au nevoie de sprijinul nostru și al dvs. Eu am dat mesaj la 8833 și vă rog și pe dvs. s-o faceți pentru că tinerii veterani ai Armatei Române, răniți și cu probleme, vor să facă un centru de recuperare la Târgoviște și au nevoie, pe lângă sprijinul autorităților, de sprijinul nostru. Îmi doresc ca fiecare dintre dvs să dea 2 euro pentru acei tineri militari ai Armatei Române, care au adus atât de multe beneficii țării noastre, securității și apărării. Gândiți-vă bine și vă rog să faceți acest gest” a spus jurnalistul Radu Tudor la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de întâlnire”. 

(w670)

[citeste si]

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități își dorește să deschidă, până la sfârșitul anului, porțile primului Centru de Recuperare și Refacere din România al celor are au luptat în Teatrele de Operații și care au rămas cu sechele pe trup și suflet pentru tot restul vieții, având ca scop recuperarea fizică și psihică a militarilor veterani și a militarilor răniți cât și a celorlalți membrii ai asociației. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel