Centenar Marea Unire. CNMR, proiecte importante

CNMR
CNMR

Pentru marcarea a 100 ani de la Marea Unire, Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei va lansa doua proiecte.

”Primul proiect consta in amenajarea unei Baze si a unui catarg ce vor cantari 120 de tone si inaltimea de 100 de metri, iar drapelul va fi de 50 de metri / 28. 6 metri, cu o greutate de 230 de kilograme.

Drapelul va fi unul de iarna si unul pentru vara, construite fiecare dintr-un material special de catre o fabrica cu o vasta experiența si traditie pentru astfel de comenzi. Platoul, catargul si drapelul vor servi pentru organizarea oricarei manifestari publice sau private care sa aiba legatura cu statul roman si cu romanismul.

Astfel, de la cetateni simpli, Organizatii NonGuvernamentale, Sindicate, Patronate, Grupuri Civice, pana la cele mai importante institutii ale statului roman vor beneficia de un cadru romanesc pentru orice manifestare.

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei nu solicita statului roman niciun leu pentru acest proiect urmand ca finantarea sa fie asigurata de catre toti romanii patrioti si de buna credinta. In prezent, Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei se afla in discutii cu institutiile abilitate ale statului cu privire la o locatie adecvata unui proiect atat de important.

Cel de-al doilea proiect consta in Imbracarea Casei Poporului construita de si pentru popor in culorile tricolorului si cu mesaje care sa celebreze jertfa armatei romane si contributia intelectualilor si taranimii la Marea Unire.

Cu privire la al doilea proiect, Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei va acorda atat conducerea Parlamentului cat si restul institutiilor statului ce trebuie sa avizeze aceasta initiativa, insa facem din nou precizarea ca sursa de finantare nu este solicitata de catre Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei de la institutiile statului.

Pentru ambele proiecte insa, Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei are nevoie de sprijinul Guvernului Romaniei, Parlamentului, Primariei Capitalei si suntem convinsi ca vom gasi intelegere si parteneriat pentru doua initiative atat de importante si durabile in reconstruirea constiintei romanesti. Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei considera ca a venit momentul ca romanii sa demonstreze ca pentru astfel de cauze se poate mobiliza si nu cere intotdeauna statului resursele si initiativa .

Cele doua proiecte vor avea doua faze , prima faza va fi prezentarea detaliata a proiectelor la 1 Decembrie 2017, iar a doua faza va reprezenta finalizarea proiectelor la 1 Decembrie 2018.”, se arată într-un comunicat al CNMR.

Responsabil pentru cele doua proiecte in calitate de Manager de Proiect, Presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei l-a desemnat pe Iustinian Gusa, in prezent Consilier pentru relatia cu Vaticanul si America Latina al Presedintelui Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei si pe Vice-Presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, Alexandru Ferariu.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel