Celebrul Tom Cruise din Top Gun: Maverick, alături de Armata română. Imagine de colecție cu Tom Cruise și Forțele Aeriene Române

Tom Cruise, foto: MApN
Tom Cruise, foto: MApN

Tom Cruise e fără îndoială actorul momentului. Încasările din filmul Top Gun: Maverick au bătut toate recordurile, iar celebrul actor american și-a făcut apariția la evenimentul The Royal International Air Tattoo, cel mai mare show de aviație militară din lume.

Evenimentul The Royal International Air Tattoo are loc în Marea Britanie.

În tot acest context, Tom Cruise a avut o întâlnire cu căpitanul Claudia Pop, prezentă la eveniment.

Selfieul făcut de căpitanul român cu celebrul actor a fost postat pe pagina oficială a Ministerului Apărării Naționale, stârnind mii de aprecieri în doar câteva minute.

În imagini îl putem vedea pe Tom Cruise, arătându-și sprijinul pentru Forțele Aeriene Române.

„Duminică, iulie, peste 30 de grade Celsius...

Unii se relaxează, alții se pregătesc pentru o nouă săptămână...în timp ce colega noastră, căpitanul Claudia Pop, se întâlnește cu căpitanul Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) din Top Gun, la The Royal International Air Tattoo.

Pe voi unde vă surprinde ziua de astăzi?”, se arată în postarea MApN.

Top Gun: Maverick

Continuarea Top Gun, realizată după 36 de ani de la filmul original, a câştigat aprecierile criticilor. Tom Cruise joacă rolul pilotului de încercare din marina americană Pete Maverick Mitchell, care acum este căpitan şi a cărui misiune este de a instrui piloţi mai tineri pentru a participa la bombardarea unei uzine de uraniu îmbogăţit dintr-o ţară agresoare, amintește Agerpres.


Top Gun: Maverick a devenit pelicula cu cel mai mare succes comercial al anului pe plan mondial, cu încasări totale care depăşesc un miliard de dolari: 522 de milioane de dolari pe piaţa nord-americană şi 484 de milioane de dolari în restul lumii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel