Celebru patron de Formula 1, ARESTAT

Formula 1
Formula 1

Patronul echipei Force India, care concurează în Formula 1, Vijay Mallya, 61 ani, a fost arestat marţi la Londra, la cererea autorităţilor indiene, sub suspiciunea de fraudă şi spălare de bani, anunţă presa internaţională, potrivit Agerpres.

Poliţia londoneză a indicat că acuzaţiile aduse magnatului indian vizează mai ales nerambursarea unui credit de aproape 1,5 miliarde de dolari. Un tribunal din New Delhi a fost sesizat anul trecut, cerând prezenţa omului de afaceri, care nu s-a prezentat de trei ori şi a refuzat orice colaborare cu anchetatorii.

India a cerut extrădarea sa. Mallya a fost arestat după ce s-a prezentat la un post de poliţie. Ulterior, la tribunal, el a fost eliberat pe cauţiune.

Mallya, patron al echipei Force India din anul 2007, cunoscut pentru stilul său de viaţă extravagant, a simbolizat mult timp succesul omului de afaceri indian. El a reuşit să facă din berea Kingfisher o marcă internaţională, înainte de a fi destituit în februarie 2017 din consiliul de administraţie al grupului United Breweries. Compania sa aeriană Kingfisher Airlines a dat faliment.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel