Cele mai tari replici din Trump vs. Obama. „La fel ca orice altceva moștenit de el, a risipit-o!”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele american Donald Trump și predecesorul său, Barack Obama, și-au lansat atacuri vicioase înainte de alegerile prezidențiale din 3 noiembrie.

Conform BBC, Trump le-a dat ales alegătorilor săi între o „super-recuperare Trump” sau o „adâncă recesiune Biden”. În timp ce candidatul democrat din noiembrie, Joe Biden, nu a făcut campanie toată săptămână, Trump și-a găsit o nouă țintă: Barack Obama. „Nu a făcut nimeni campanie mai multă pentru corupta Hillary Clinton decât Obama, așa-i?”, a transmis președintele în funcție. „Era peste tot la televizor”.

Cred că singurul om mai trist decât corupta Hillary în acea noapte a fost Barack Hussein Obama”, a continuat Trump, referindu-se la victoria sa din noiembrie 2016.

Cum a răspuns Obama

„Nu m-am gândit vreodată că Donald Trump mi-ar continua viziunea sau politicile publice, dar am sperat de dragul țării că va fi măcar interesat să-și ia treaba în serios”, a comentat ironic Barack Obama. „Dar nu s-a întâmplat. Nu a schițat vreun interes în a-și face treaba sau a ajuta pe altcineva în afară de prietenii și pe el însuși”.

Obama a spus că Trump a moștenit o economie întărită din mandatul predecesorului, însă „la fel ca orice altceva moștenit de el, a risipit-o”. „Ascultați, vă puteți imagina dacă aveam eu un cont bancar chinez când voiam să fiu reales? Credeți că Fox News ar fi fost interesat de asta? M-ar fi numit Beijing Barry”, a continuat fostul președinte american, potrivit CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel