Cele mai tari filme ale toamnei 2012

Toamna e aici și odată cu ea apar și o mulțime de filme care trebuie văzute. Regizorii de la Hollywood și cei de la Paris se întrec în scenarii originale și personaje unice. 

Holy Motors

Eva Mendes și Kylie Minogue sunt actrițele principale în acest frumos film realizat la Paris. Oscar este un tip misterios care călătorește în jurul Parisului într-o limuzină în căutare de aventuri, schimbându-și mereu identitatea.

Beasts of the Southern Wild

De când a apărut la Festivalul Sundance, filmul a câștigat o mulțime de fani. Hushpuppy este o fetiță de șase ani, care locuiește cu tatăl ei. Când acesta se îmbolnăvește și fenomene ciudate încep să aibă loc: se topesc ghețarii, cresc temperaturile, o armata de creaturi preistorice se dezlănțuie, fetiță trebuie să plece singură să-și găsească mama.

Skyfall

Seria filmelor Bond se întoarce cu Skyfall în care Daniel Craig revine ca agentul James Bond 007. Loialitatea lui Bond față de M este testată când trecutul ei devine amenințător. Agentul secret trebuie să găsească o cale să înlăture amenințarea.

Rust and bone

Cu Marion Cotillard în rolul principal, filmul este o poveste de dragoste între o tânără care lucrează într-un parc de distracții și un luptător de kickbox. Fata suferă un accident grav în urma căruia nu mai poate să meargă, moment în care povestea de iubire devine și mai intensă.

 Amour

Filmul premiat la Cannes este realizat în Paris, unde un cuplu în vârstă trăiește fericit până când ea suferă un accident și dragostea lor este pusă la încercare.

Sightseers

Filmul este o comedie despre un cuplu care pleacă împreună într-o lungă călătorie cu rulota prin Anglia, însă, pe drum,  aceștia se redescoperă pe sine și lucrurile iau o întorsătură neașteptată, totul transformându-se într-o comedie neagră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel