Urmărește emisiunea live


Cele mai neinspirate cadouri de Crăciun. Topul produselor returnate de români

Cele mai neinspirate cadouri de Crăciun. Topul produselor returnate de români / Foto: Pixabay
Cele mai neinspirate cadouri de Crăciun. Topul produselor returnate de români / Foto: Pixabay

Află în articol care este topul celor mai neinspirate cadouri de Crăciun.

Mai e puțin până la Crăciun, cu toții facem ultimele pregătiri și căutăm cele mai potrivite cadouri pentru cei din familie, prieteni sau colegi de muncă. Uneori, însă, este destul de greu să alegi cadoul potrivit, mai ales când cunoști mai puțin gusturile persoanei respective. Din aceasta cauză ajungem să alegem daruri neinspirate, care sunt înapoiate la magazin după sărbători ori date mai departe. În topul darurilor nefericite sunt chiar puloverele și cănile specifice de Crăciun, relatează PRO TV.

“Cred că pur și simplu cadourile tradiționale de genul pulovere de Crăciun, bluze sau lucruri de stat prin casă - papuci - eu nu sunt fan. În trecut a fost cazul, am schimbat un pulover am returnat niște papuci.”, mărturisește o tânără atunci când este întrebată dacă a primit cadouri care nu i-au plăcut.

Servicii de bucătărie, pe care orice om le are și la anumită vârstă zici că nu mai trebuie. Nu am zis că ce fac cu ele sau să le dau mai departe, le-am păstrat să fie acolo, că e cadou.”, spune o altă româncă.

Topul cadourilor neinspirate

Acestea doar câteva exemple. Totuși, în funcție de obiectele returnate după Crăciun, magazinele online au făcut și un top al celor mai neinspirate daruri. Se pare că românii dau greș mai ales atunci când aleg să facă cadou haine. De multe ori acestea, fie au mărimea nepotrivită, fie nu sunt pe placul celor care le-au primit. Cele mai returnate, însă, sunt fix puloverele de Crăciun. Deși ni se par haioase și potrivite pentru această perioadă, se pare că mulți nu le îndrăgesc.

″Canadiene, geci, paltoane, blugi, pantaloni unde probabil cele mai mari probleme sunt cu mărimile. De asemenea, din ce ne povestesc clienții când returnează produsele, sunt și probleme din cauza faptului că nu s-au potrivit gusturile. Am lansat anul trecut categoria de ‘ugly’ referindu-ne la puloverele de Crăciun și acolo retururile sunt cele mai multe.”, a explicat Raluca Radu, specialist eCommerce.

VEZI ȘI: Masa de Crăciun. Chef Alex Petricean, meniu pentru 12 persoane. Cum să te organizezi ca să îți iasă totul perfect, fără risipă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel