Cele mai frecvente probleme ale Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge şi cum să le rezolvi

Deşi Samsung a lansat 2 dispozitive care par a nu avea concurenţă pe piaţă, oferind imagini senzaţionale, rezistenţă la apă, expansiune microSD, design elegant şi nu numai, se pare că Galaxy S7 şi S7 Edge nu sunt lipsite de probleme.

Potrivit Noobz.ro, tot mai mulţi utilizatori au remarcat o serie de probleme pe care le au cele 2 flagship-uri, iar Samsung nu a venit încă cu nicio soluţie oficială la ele, motiv pentru care, nu ne rămâne decât să găsim singuri scăparea.

Până acum, au fost prezentate 6 probleme tot mai des întâlnite în rândul utilizatorilor Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, iar acestea par să fie singurele soluţii:

» Eroare „Warning, Camera failed"

Unii utilizatori au descoperit că, atunci când deschid aplicaţia camerei, ecranul rămâne alb, urmat de un mesaj care spune „warning, camera failed". Această problemă a fost prima dată sesizată la Galaxy S7, dar de curând, utilizatorii Galaxy S7 Edge au întâmpinat şi ei această eroare.

Problema pare să fie provocată de funcţia Smart Stay. Aceasta foloseşte camera frontală pentru a urmări momentul în care te uiţi la telefon şi pare să creeze o problemă atunci când porneşti camera de pe spate. Ca măsură temporară de reparare, poţi dezactiva Smart Stay mergând la Settings – Display. Aceasta este o problemă cunoscută, iar un update de software va fi lansat în curând de Samsung.

Citeşte mai departe pe noobz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel