Cele mai deprimante locuri de muncă din lume

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Mai mulți utilizatori ai unui forum au răspuns la întrebarea „care este cel mai deprimant loc de muncă?‟. 

Potrivit Study Finds, serviciile de protecție a copilului se află pe locul 10 în topul celor mai deprimante locuri de muncă. Acești angajați se ocupă de cazurile de abuz asupra copiilor, ceea ce poate fi epuizant din punct de vedere emoțional.

Pe locul 9 se află soldații, care pot fi trimiși în zone de război sau în alte locuri periculoase, ceea ce poate fi foarte stresant și traumatizant atât pentru ei, cât și pentru familiile lor.

Jurnaliștii ocupă locul 8. Adesea, aceștia trebuie să prezinte evenimente tragice care le pot afecta sănătatea mintală. În plus, presiunea de a respecta termenele limită pot duce, de asemenea, la burnout. 

Pe locul 7 se află persoanele care lucrează în serviciile de urgență, fie că vorbim despre paramedici, pompieri sau ofițeri de poliție care se confruntă în mod regulat cu situații traumatizante și periculoase.

Locul 6 este ocupat de consilierii în domeniul adicțiilor. În dorința de a-i ajuta pe alții să depășească dependența de abuzuri, aceste persoane pot fi supuse unui proces dificil și solicitant din punct de vedere emoțional.

Locul 5 e ocupat de cei care lucrează în call center. Aceştia pot fi supuși stresului psihic, deoarece contactul cu clienții nemulțumiți poate fi obositor și demoralizant.

Pe locul 4 se află persoanele care lucrează în adăposturi de animale. Deși pare o profesie frumoasă, acești angajați iau contact cu abuzurile pe care animalele de suferă, iar asta poate fi greu de suportat. 

Pe locul 3 se află asistenții sociali, care lucrează cu persoane care au trecut prin traume și abuzuri, iar pe locul al doilea medicii legiști, care investighază cauzele morții.

Care e, până la urmă, cel mai deprimat job? Potrivit site-ului Max My Money, persoanele care lucrează în pompe funebre. Acești angajați se întâlnesc zilnic cu familii îndurerate, iar să fii detașat și să faci față stresului este epuizant. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel