Cele mai bune 10 mașini hibrid de vânzare astăzi: De la performanța mașinii sport, la un SUV de familie.

Guvernul Marii Britanii a confirmat luna trecută că vânzarea de noi autoturisme pe benzină și mașini cu motor diesel va fi interzisă din 2040. Nu sunt incluși hibrizii. Asta înseamnă că mașinile care au o sursă de energie electrică suplimentară vor fi în continuare permise în Marea Britanie. Hibrizii sunt deja tot mai populari. 

Iată care sunt cele mai bine cotate 10 mașini pe care le poti cumpăra în showroom-uri azi, conform echipei de experți de testare rutieră ”What Car?”: 

- Pe locul 10 în randul celor mai bine cotate mașini hibrid se află Toyota Yaris Hybrid. Modelul Yaris Hybrid este cea mai mică mașină din lista noastră, dovedind că poți avea putere hibrid într-un pachet supermini. Prețul de pornire este de la 12.495 lire.

- Locul 9 îl ocupă Mitsubishi Outlander PHEV cu preț de pornire de la 31.805 lire, Acesta a fost cel mai bine vândut vehicul de combustibil alternativ din Marea Britanie în 2016, vânzările de aici au depășit vânzările în Japonia.

- La numarul 8, avem Mercedes-Benz C-Class C300 h, putere hibrid combinată cu stilul executiv, această mașină ar putea fi o alegere înțeleaptă pentru companii deoarece costurile de funcționare sunt reduse, iar design-ul cu interior de pluș este agil și ușor de manevrat. Prețul de pornire este de 36.760 lire.

- Pe locul 7 regăsim modelul BMW i8, semnificativ mai scump decât celelalte modele din această listă, la prețul de 105.580 lire, dar este, fără îndoială, cea mai sofisticată mașina din listă.

- Volvo XC90 T8 ocupă locul 6. Unitatea de acționare electrică oferă până la 27 de mile doar pe propria putere, iar emisiile sunt doar 49g / km. Are un motor turbo pe benzina și supraalimentat, de 2,0 litri și îl puteți găsi la prețul de 61,705 lire.

- Pe 5 se află Volkswagen Golf GTE, pentru cei cu o conștiință ecologică. GTE are o rată complet electrică de aproximativ 30 de mile și pleacă de la prețul de 28.135 lire.

- Locul 4 este ocupat de BMW i3, cu preț de pornire de la 32.340 lire, mai puțin de o treime din prețul i8. Este o treime din mașină? Cei de la ”What Car?” consideră că se află printre cele mai bune mașini economice la vânzare.

- Toyota Prius se află pe locul 3, la 24.115 lire, preț de pornire. Inițiatorul mișcării hibrid, cel mai recent Prius este cel mai bun încă, fără îndoială.

- Cel de-al doilea clasat în această listă este Audi A3 e-tron. Modelul funcționează chiar mai bine și are o cabină chiar mai inteligentă decât VW Golf GTE, cu care se aseamănă foarte tare. Modelul poate fi găsit la prețul de 33.540 lire.

- Fruntașul listei este Volkswagen Passat GTE. Cu o gamă de 500 de mile pe un rezervor de combustibil, Passat GTE este o bijuterie hibrid de multe ori trecută cu vederea. ”Ne place suficient pentru a o alegere cea mai bună dintre toate mașinile cu benzină electrice la vânzare astăzi”, marturisesc cei de la ”What Car?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel