Cel puţin şase morţi şi zece răniţi, lângă Atlanta, după o scurgere de azot lichid

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Cel puţin şase persoane şi-au pierdut viaţa şi zece au fost rănite, în apropiere de Atlanta, în urma unei scurgeri de azot lichid.

Scurgerea de azot lichid a avut loc la o fabrică agro-alimentară, la nord-est de oraşul american Atlanta, a anunţat poliţia locală, relatează AFP, citată de Agerpres. Primele informaţii indicau cinci decese confirmate la faţa locului, cauza scurgerii chimice, care nu a provocat o explozie, rămânând necunoscută pentru moment, a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, un responsabil al poliţiei din Gainesville, statul Georgia.

Accidentul s-a produs joi în jurul orei locale 10:00 (15:00 GMT) la o fabrică, Prime Pak Foods, situată în comitatul Hall din acest stat situat în sud-estul Statelor Unite. Dintre victimele spitalizate, trei se aflau într-o stare descrisă de autorităţi ca fiind critică.

Elevii din şcolile situate în apropierea locului unde s-a produs incidentul au rămas momentan în sălile de clasă, primele informaţii făcând referire incorect la o explozie chimică în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel