Cel puțin 12 morți în urma unui incendiu la o fabrică de artificii din India

Cauzele incendiului de la fabrica de artificii din India sunt în curs de stabilire
Cauzele incendiului de la fabrica de artificii din India sunt în curs de stabilire

Un incendiu puternic izbucnit la o fabrică de artificii din India a lăsat în urmă cel puțin 12 morți. Autoritățile au deschis o anchetă de amploare. 

Cel puţin 12 persoane şi-au pierdut viaţa vineri într-un incendiu izbucnit la o fabrică de artificii din statul indian Tamil Nadu (sud), a informat poliţia locală, citată de Reuters, scrie Agerpres. 

Potrivit lui Raja Narayanan, un oficial al poliţiei regionale, o anchetă este în curs de desfăşurare pentru a stabili cauzele incendiului izbucnit la fabrica din Achankulam, un sat din districtul Virudhunagar.

"Doisprezece persoane au murit şi 26 au fost spitalizate în urma accidentului produs la fabrică în această după-amiază", a precizat el.

Capitala petardelor din India 



Districtul Virudhunagar este capitala petardelor din India, sute de mii de oameni din regiune fiind dependenţi de industria pirotehnică pentru a trăi. Accidentele sunt frecvente.

Cel puţin 11 persoane şi-au pierdut viaţa în două incidente separate petrecute în regiune chiar înainte de lockdown-ul la nivel naţional impus în urma pandemiei de COVID-19 în luna martie. Incendii izbucnite la fabrici pirotehnice în 2009 şi 2012 au ucis circa 40 de persoane fiecare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel