Cel mai tare însoțitor de bord. Demonstrație VIRALĂ. ”Avem nevoie de el la fiecare zbor”

captură video
captură video

Dacă de obicei însoțitorii de zbor se limitează la a prezenta cât mai serios regulile de siguranță, acesta are un mod inedit de a demonstra. 

Un însoțitor de zbor canadian a devenit viral pe toate rețelele sociale posibile după ce a avut un mod neobișnuit de a prezenta măsurile de siguranță, astfel încât acestea să nu producă un gol în stomacul pasagerilor, ci doar hohote de râs. Cum râsul e contagios, de râs au râs și internauții, pentru că filmarea a devenit rapid virală pe toate rețelele sociale posibile. Bărbatul, ce pare a avea o experiență ca însoțitor de zbor, a ales să prezinte pasagerilor, într-un mod amuzant, ce au de făcut dacă ar fi în pericol. Unele ”figuri” pe care le-a făcut par a fi exact reacțiile pasagerilor în condiții de risc, adică unele de disperare, prezentate într-un mod haios. Felul în care a ales să le arate pasagerilor ce au de făcut i-a determinat pe aceștia să transmită mesaje precum ”de el avem nevoie la fiecare zbor”. 

Se pare că însoțitorul de zbor este angajat al WestJet. Imaginile cu el au fost mai întâi virale pe Twitter. Deși a trecut ceva timp de la momentul în care imaginea bărbatului a devenit virală, cu ocazia TikTok-ului el revine în atenția oamenilor din întreaga lume și-și continuă scopul de a pune zâmbete pe fețele tuturor. 

Ce salariu are un însoțitor de zbor. Mitul care împiedica tinerii să urmeze această carieră, spulberat

Reluarea zborurilor a dus la creșterea cererii de forță de muncă pe piața aviatică. Companiile aeriene caută însoțitori de zbor pentru a suplini lipsurile aduse de pandemie, iar absolvenții școlilor de instruire sunt mai mult decât dispuși să muncească în domeniul în care s-au pregătit. 

Pentru a deveni însoțitor de zbor, orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani trebuie să se înscrie la o școală unde poate primi pregătirea necesară. Acolo va învăța pe lângă să salute și să servească pasagerii, să acorde primul ajutor și să asigure aeronava și călătorii în cazuri periculoase sau ieșite din comun. Orice stewardesă și steward va contribui la siguranța pasagerilor, scrie Nicoleta Gherman pe blogul ei.

Dincolo de aceste cerințe, salariul unui însoțitor de zbor pornește de la... vezi aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel