Cea mai scumpă toaletă publică: WC-ul smart de 400.000 de euro din Pitești. Are lift pentru opt persoane și 145 mp - VIDEO

Captură video: Argeș Tv
Captură video: Argeș Tv

Cea mai scumpă toaletă publică din România a costat 400 de mii de euro.

Cea mai scumpă toaletă publică din România a fost inaugurată la Pitești. Are 145 de metri pătrați și e dotată cu lift de opt persoane. Constructorul susține că toate materialele sunt de cea mai bună calitate, ba chiar indestructibile. Primarul justifică investiția uriașă prin faptul că acesta ar fi cel mai smart WC. Treptele de la intrare sunt din granit. Toaleta are cinci cabine pentru bărbați, cinci pentru femei și una pentru persoanele cu dizabilități. Inclusiv constructorul recunoaște că investiția a fost mare.

"Cu 400.000 de euro se poate face de la o singură casă, la mai multe case, sau alte obiective. Depinde mult de la proiect la proiect. Costurile să zicem ridicate ale acestui obiectiv sunt din cauza faptului că este o construcție îngropată, cu pereți din beton armat, are lift pentru persoanele cu handicap, iluminator și toate dotările din interior sunt anti-vandalism.", a explicat constructorul, transmite Argeș Tv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel