Cel mai recent viral din România e fake. Scandal după furtuna din Timișoara

Foto: descopera.ro
Foto: descopera.ro

A fost furtună în Timișoara. "O imagine spectaculoasă" și "apocaliptică", care a surprins "super-norul" a devenit rapid virală. A ajuns și-n presa locală și centrală. 

Aceasta este fotografia "spectaculoasă" cu "super-norul", surprinsă de fotograful Mihai Moisii, care scrie: "In cazul in care nu ati fost atenti la cer inainte de a se innora , sau nu ati avut o panorama asa de buna", precizând că "nu e prelucrata si e facuta cu setarile de "auto" - e facuta la repezeală":

(w670)

O fotografie excepțională. Așa a devenit și virală. Însă, "super-norul" este identic cu un altul suprins în Minnesota, USA, nu atât de fantastic și nici atât de apocaliptic. 

În realitate, norul "apocaliptic" a fost într-o singură țară, și nu în România, așa cum arată un alt fotograf, care în urmă cu doi ani a suprins o imagine excepțională cu o furtună. Este vorba despre Ervin Boer, care i-a bătut obrazul colegului său de breaslă: "bravo ba .... esti tare... stii photoshop", "ce sa zic ...rusine mare". 

(w670)

Fotograful Mihai Moisii și-a apărat fotografia: "Nici nu stiam ca in paint se poate monta, oricum si pe mine ma mira asemanarea ca sa fiu sincer, iar singurele programe pe care le folosesc sunt lightroom si un program on-line photophunia parca, care il folosesc pentru trucaje dar merge numai la persoane pentru ca inlocuieste fata cu cea a personajului din poza". Ervin Boer a adăugat: "hai ba ...si mai ai si tupeu sa zici ca nu e fake ? :)) chiar asa tare minti de te si crezi". 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel