Cel mai mare porc din România are 600 de kilograme. Prețul pentru care proprietarul îl vinde pe „Jardel“ / video

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Proprietarul celui mai mare porc din România îl vine pe acesta pe o sumă impresionantă.

Dan Praf, un fermier din satul Drajna de Jos, judeţul Prahova, are în gospodărie cel mai mare porc din România, care a ajuns să cântărească aproximativ 600 de kilograme.

Jardel, aşa cum este „alintat” cel mai mare porc din România, a fost achiziţionat de fermierul din Prahova în urmă cu doi ani, iar de atunci a crescut fără încetare şi a ajuns să cântărească 600 de kilograme.

„Acum am în fermă 6 porci, din 2013 mă ocup de creșterea suinelor, dar am și un job la o multinațională. Vreo 3-4 porci o să îi tai de Crăciun pentru familie, restul o să-i valorific. În fermă îl am și pe Jardel, un porc ce are are acum aproape 600 de kilograme. Este o încrucișare de rase: Duroc – o rasă de porci consacrată – și Marele Alb și Landrace. Eu îl apreciez la momentul acesta ca fiind cel mai mare porc din România, are în jur de 600 de kilograme după cum arată măsurătorile, aștept să îl cântăresc pe 10 decembrie”, a declarat fermierul Dan Praf pentru agrointel.ro.

Proprietarul a anunţat că Jardel va fi sacrificat numai dacă pe capul lui va fi plătită suma de 20.000 de lei, altfel își va duce în continuare zilele în ferma în care a crescut până acum, scrie Sursa Zilei.

Au tăiat porcul de Crăciun pe bloc. Isprava unor oameni din Baia Mare

Nu, nu este o glumă. Este isprava unor bărbați din Baia Mare care s-au gândit că dacă nu au curte, pot tăia porcul de Crăciun și pe bloc. Mai exact, șase bărbați și un băiețel de aproximativ 5-6 ani au participat la sacrificarea porcului de Crăciun pe o clădire de locuit, transmite Realitatea Plus. 

Ei au urcat pe terasa blocului ziua în amiaza mare și au trecut la treabă. Aceștia au sacrificat porcul, după care au început să îl pârlească, potrivit tradiției. Imaginile au ajuns și la oamenii legii care i-au amendat cu suma de 200 de lei (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel