Cel mai mare mister al lui Dan Negru, dezvăluit

plasa-de-stele-dan-negru1
plasa-de-stele-dan-negru1

Prezentator al multor emisiuni de divertisment de la Antena 1 și al celor 13 ediții de Revelion din ultimii ani, Dan Negru este cunoscut pentru stilul dinamic și electrizant în care își prezintă show-urile.

Dan Negru țipă, gesticulează larg, este aproape de pragul infarctului sau gata să își piardă vocea. Pentru toate acestea, Negru a venit, în sfârșit, cu o explicație, scrie paginademedia.ro.

“Totul a plecat de la decorurile mari și de la proasta sonorizare. Trebuie să recunosc asta. Nu existau boxe în platou. Țipam pentru că simțeam nevoia să coordonez armatele de vedete, dând din mâini și țipând. Mi-am creat stilul ăsta. Nu cred în oamenii care își schimbă stilul de la sezon la sezon. Însă zona de quiz e cu mai puține răcnete.”

Vedeta de la Antena 1 a mai recunoscut, în cadrul interviului acordat PaginademediaTV, că are și unele frustrări în televiziune, în ciuda unei cariere de succes:

“Cea mai mare frustrare a mea: nu am prezentat niciodată un format de anvergură mondială pe piața din România. Doar “Vrei să fii miliardar” în Moldova. Am performat în formate care nu sunt pomul lăudat. Dar nu aș fi putut să fiu un prezentator de talent show, de exemplu, pentru că eu plec cu emisiunea după mine. Nu pot să am un discurs cu un juriu în față. E bine să îți cunoști limitele. Mi-e teamă că aș fi dărâmat formatul. Nu mă regăsesc în zona asta, că nu mă pricep. M-aș regăsi în “Vreau să fiu mare vedetă”, e altă chimie cu copiii.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel