Cel mai mare jaf din istoria Londrei, dat de pensionari. Poliția a arestat șapte bărbați

Poliția britanică a arestat, marți, șapte persoane care ar fi dat spargerea din vacanța de Pași la un depozit de seifuri. Banda de hoți a furat bijuterii şi pietre preţioase a căror valoare este estimată la 200 de milioane de lire sterline. 

Un număr de 72 din totalul de 600 de seifuri au fost sparte. Jaful s-a petrecut după ce angajaţii Hatton Garden Safe Deposit Ltd au plecat de la serviciu în vacanța de Paști de patru zile. Hoţii ar fi pătruns prin acoperiş, au coborât prin casa liftului şi au folosit echipamente performante pentru a tăia pereţii camerei securizate în care se aflau seifurile.

Printre cele mai valoroase obiecte furate s-ar afla un diamant estimat la 500.000 de lire sterline. 

Marți dimineață, mai bine de 200 de ofițeri au percheziționar 12 adrese din Londra și Kent. 

Poliția a arestat șapte suspecți. Spre surprinderea tuturor, toți au vârste înaintate, iar trei dintre ei sunt pensionari. Cel mai mare jaf din istoria Londrei a fost dat de către trei pensionari, unul de 67 de ani, unul de 74 și altul de 76, și alți patru bărbați care au vârste de 58, 48, 59 și 50 de ani.  Polițiștii au spus că au recuperat o parte însemnată din bunurile furate. Saci cu mare parte din bijuteriile furate au fost găsiți la una dintre adrese, potrivit Daily Mail

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel