Cel mai mare cimitir din SUA congelează cadavrele. Înmormântările, întârziate cu până la o lună

Cel mai mare cimitir din SUA congelează cadavrele. Înmormântările, întârziate cu până la o lună. Foto cu caracter ilustrativ.
Cel mai mare cimitir din SUA congelează cadavrele. Înmormântările, întârziate cu până la o lună. Foto cu caracter ilustrativ.

Cel mai mare cimitir din Statele Unite nu mai face față numărului mare de decese din cauza Covid și s-a văzut nevoit să congeleze cadavrele până la înmormântare. 

Rose Hills Memorial Park and Mortuary este cel mai mare cimitir din America de Nord, dar numărul deceselor legate de Covid-19, de la sărbători și până în prezent, i-a solicitat atât de mult capacitatea, încât familiile îndurerate trebuie să aștepte o lună pentru serviciile de înmormântare, scrie CNN. Mai mult, cimitirul a trebuit să comande unități frigorifice pentru a ține trupurile neînsuflețite.

Dacă în mod normal un serviciu funerar se desfășoară în câteva zile, acum apropiații celor decedați sunt nevoiți să aștepte până la patru-cinci săptămâni. 

Refrigerarea cadavrelor este cea mai recentă adaptare pe care reprezentanții cimitirului Rose Hills au trebuit să o facă în fața Covid-19. Cei 750 de angajați ai cimitirului au parte de programe de asistență suplimentare, inclusiv compensații speciale, dar și camere de repaus, dotate cu gustări pentru a sprijini bunăstarea angajaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel