Cel mai iubit preot, UMILIT. "Halucinant. Slugoi iraționali ai stăpânilor"

Părintele Mihail Milea face parte din categoria celor despre care nimeni nu poate spune ceva rău. Este părintele binelui necondiționat, a repopulat cu orfani un sat părăsit, a luat în grija bătrâni abandonați și femei aflate în situații disparate. Despre faptele sale bune am putea vorbi la nesfârșit și parcă tot nu am termina.

Cu toate acestea, mai sunt și voci care vor să-i distrugă imaginea într-o Românie în care preoții sunt prigoniți. O femeie de 93 de ani din Buzău l-a acuzat pe părintele Mihail Milea, cel pe care l-a considerat ca pe un fiu, că i-a înșelat încrederea. Ea a spus că preotul a luat banii și bunurile sale și nu și-a respectat promisiunea de a o îngriji. Părintele s-a apărat în fața acestor acuzații și a spus că a avut grijă de femeie astfel încât să nu îi lipsească nimic. Părintele a adăugat că el se roagă în continuare pentru Măndica Păun fiind pentru prima dată când i se întâmplă să intre în litigiu cu un donator. Restul deja este cancan și nu merită povestit. 

Preotul Paul Iulius Negoiță a comentat situația în care se află părintele Milea.

"Fără să-mi doresc am intrat în contact vizual cu titlul unui material în care parintelele Mihail Milea era blamat. Nu l-am deschis. Nu deschid în general articole deapre care poți constata din titlu că țintesc mizerabil viața și cariera unui om. Este sub demnitatea mea. Nu mai este un secret că mare parte din presa actuală prestează un serviciu, chiar și imoral, pentru cine plătește, iar mulți jurnaliști sunt slugoi iraționali ai stăpânilor.

Am rămas, totuși, dezgustat de zecile de comentarii injurioase, la limita imbecilității, scrise de tot felul de indivizi care-și dădeau cu părerea despre una sau alta. Știu acești oameni cine este cu adevărat Părintele Milea? Știu câte a făcut acest om mărunțel la trup, dar oceanic la suflet pentru comunitate? Știu ei cât sacrificiu a făcut? Cu siguranță nu știu! Dar la înjurat se pricep toți cei care nu știu să facă nimic concret. Când nu ai realizat nimic în viață poți arunca vorbe ușor și iresponsabil. Halucinant!

[citeste si]

Nu sunt "ucenic" al părintelui și nici fan. Însă părintele Milea a făcut enorm pentru comunitate în ansamblu și pentru mulți oameni. Nimeni nu-i va putea șterge faptele. Ele se văd. Poate că îi va fi afectată credibilitatea și în acest fel vor fi impactate și acțiunile sale. Dar sunt sigur că părintele va continua. Va fi dăruitor în continuare. Sunt sigur că oamenii cinstiți vor înțelege că faptele primează și nu vorbele unor smintiți. Sunt sigur că părintele va continua să fie ceea ce este cu adevărat.

Fruntea sus, Părinte! Continuați! Sunteți un om minunat!", a transmis părintele Paul Iulius Negoiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel