Cel mai înalt hotel din lume, inaugurat în Dubai

falca udrea
falca udrea

Primul turn al JW Marriott Marquis Hotel Dubai, de 72 de etaje, a fost inaugurat săptămâna aceasta. Cu înălțimea de 335 de metri, hotelul poate câștiga titlul de cel mai înalt hotel din lume.

Hotelul JW Marriott este cea mai înaltă clădire folosită exclusiv ca unitate de cazare. Chiar dacă Armani Hotel, tot din Dubai, se află într-un turn de 828 de metri – Burj Kalifa – hotelul ocupă doar 15 etaje din cele 160 ale clădirii. Un alt hotel de o înălțime impresionantă este Ritz-Carlton din Hong Kong situat într-un turn cu 118 etaje, însă ca și Burj Kalifa, are și spații comerciale, birouri și restaurante.

JW Marriott Marquis are 804 camere și trei restaurante. Cel de-al doilea turn al hotelului urmează a fi inaugurat în ianuarie 2013, astfel încât întreaga unitate de cazare va avea 1.608 camere,  nouă restaurante și cinci baruri. Pentru că inaugurarea oficială nu a avut încă loc, o noapte la Marriott este încă la promoție, astfel că primii clienți beneficiază de tarife care pornesc de la 327 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel