Cel mai greu moment pentru Alex Velea: Nu am văzut în viața mea așa ceva

Alex Velea a plâns la „Asia Express”, când a ajuns în situația de le a oferi ajutor unor oameni sărmani, alături de coehipierul său, Mario Fresh.

Alex Velea și Mario Fresh au ajuns să ajute la teme un băiețel la teme, pentru că, în familia lui, copilul nu are de la cine să primească ajutor la lecțiile lui.

„N-am văzut în viața mea de când m-a făcut mama așa ceva. Alea, de fapt, nu sunt condiții. Doar supraviețuiesc. Nu știu cum au puterea să zâmbească. Nici nu știam ce să le spun", a spus Alex Velea.

„Mi-am adus aminte de copiii mei. M-am gândit ce norocoși sunt că s-au născut într-o familie așa. Ne-am dori ca viitorul lor să fie unul frumos. M-am bucurat că ne-am născut în altă parte a lumii și că Dumnezeu ne-a oferit ce ne-a oferit. A fost cea mai grea, cea mai emoționantă misiune de la Asia Express de până acum. Cea care m-a dărâmat sufletește. N-am putut să fac mai mult de atât. Cu o floare nu se poate face primăvară. Atât am putut noi să facem", a mai spus Alex Velea.

Apoi, Alex Velea și Mario Fresh au ajuns la o bătrână care tocmai suferise o operație pe cord.

„A dat o femeie o perdea la o parte, ca la o cămară în care ținem gemul – acolo era un om. Bătrâna avea mâna în ghips. Privirea îi era încețoșată. Nici un animal nu poate trăi așa. Era un fel de coteț. Noi empatizăm foarte ușor cu cei din jur și cu cei care suferă", a spus Alex Velea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel