Cel mai cunoscut grup feminin pop a primit o decizie ȘOC din partea lui Kim Jong-Un

Sursă:www.fluierul.ro
Sursă:www.fluierul.ro

Cel mai popular grupa nord-coreean, Moranbong, în întregime feminin, format de Kim Jong-Un, va cânta în China, au anunțat miercuri presa oficială și sala de spectacole, dar niciun bilet nu va fi vândut pentru concerte.

Grupul va susține în China trei concerte, începând cu sâmbătă, informează agenția China Nouă. Reprezentațiile sunt "spectacole de prietenie", a declarat agenția oficială nord-coreeană KCNA, apreciind că grupul mondial și stilat este primul portdrapel pe frontul ideologic și cultural, transmite Telegraph.

[citește si]

Grupul are mare succes în Coreea de Nord cu cântece patriotice, dar și occidentale precum "My Way" sau piesa din filmul "Rocky", interpretate la chitare electrice.

China este principalul aliat diplomatic și comercial al Coreii de Nord, însă relațiile dintre ele s-au tensionat de când Phenianul a persistat, împotriva opiniei chineze, să efectueze teste nucleare condamnate de comunitatea internațională. La trei ani de la venirea la putere, după decesul tatălui său, Kim Jong-II, Kim Jong-Un, liderul nord-coreean, nu a fost încă în vizită la Beijing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel