Cei doi bărbaţi din Galaţi care au agresat un şofer au fost arestaţi preventiv

Cei doi bărbaţi din Tecuci care au fost reţinuti pentru 24 de ore, după ce au lovit cu pumnii şi picioarele un şofer din Bucureşti, au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Gabriela Costin.

Potrivit acesteia, un bărbat, de 34 ani, din Bucureşti, se deplasa marţi seara cu autoturismul pe o stradă din Tecuci şi, în faţa colegiului din localitate, o persoană necunoscută i-a lovit autoturismul cu un obiect.

În momentul în care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba, a fost atacat de două persoane, dintre care una avea un cuţit, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele.

Imediat la faţa locului s-au deplasat poliţiştii BOP Tecuci şi luptătorii SAS , care i-au identificat pe agresori, doi bărbaţi de 41 şi 28 ani, din Tecuci. Cei doi au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul poliţiei.

Surse din cadrul anchetei susţin că bărbatul agresat ar fi fost un poliţist aflat în timpul liber şi că ar fi fost atacat după ce agresorii au văzut că are în maşină o caschetă de poliţist.

Agresorii sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci emiţând, miercuri, pe numele lor, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel