Cei care au cifră de destin 2, 4, 6 sau 8 au un an 2022 foarte bun. Numerologul Mihai Voropchievici, previziunile anului

Numerologie 2022/ foto ilustrativ pexels
Numerologie 2022/ foto ilustrativ pexels

Numerologul Mihai Voropchievici a transmis previziunile anului 2022, în funcție de cifra de destin. 

Cei care au cifră de destin 2, 4, 6, 8 și beneficul 3 vor avea un an foarte bun, anunță numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”. ”Nu riscați, nu plecați în afara țării” îi avertizează numerologul pe cei cu cifră de destin pară. 

Cei care au 1,3, 5, 7, 9 intră în contradicție cu tot ce înseamnă vibrația lui 6. ”Unuia care dă ordine în dragoste i se taie aplombul. Cei cu numere impare sunt puși în imposibilitatea de a lua singuri decizii.” a mai spus Mihai Voropchievici. 

Stările de conflict vor duce la rupturi. Acestea vor pleca de la cei cu cifrele de destin impare. Persoanele care au cifră de destin pară se pliază în funcție de situație. Important pentru cei cu cifră de destin impară este să renunțe la orgolii, conform numerologului, și să accepte ajutorul celor cu cifră de destin pară. 

Cei care au cifră de destin 6 vor avea ”un an bun, nu foarte bun” a mai spus acesta, 6 fiind cifra anului 2022. 

Anul 2022 vine cu avantaje și dezavantaje. În topul avantajelor, stă dragostea. ”De acolo vin toate lucrurile bune, și stare de sănătate, și financiar. Este anul în care trebuie să oferim dragoste” afirmă Mihai Voropchievici. 

Cum se calculează cifra de destin

Adunați ziua, luna, anul nașterii până când ajungeți la o singură cifră. Aceea este cifra de destin. Astfel, dacă sunteți născuți, de exemplu, în 09.01.2000, aveți cifra de destin 3, obținut din 9 + 1 + 2= 12= 1+2= 3. 

Într-o emisiune DCNews, numerologul Romeo Popescu spunea despre 2022 că va fi anul în care vom plăti, vine nota de plată: ”Vei plăti prin stări” a atras el atenția. ”Într-un an sinteză, oamenii nu vor mai putea să rabde, iar agresivitatea, violența, vor ieși la suprafață” a completat numerologul. ”Vibrația lui 6 nu va fi de impuls, va fi o vibrație care se așează, vor fi demonstrații care vor ține” consideră Romeo Popescu. . El spune că va trebui să fim atenți la lunile pare, respectiv februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie, dar cel mai mult la februarie (2), aprilie (4) și iunie (6), caracteristice anului 2022.  Vezi mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel