Cei 15 inculpați în Dosarul Romprest, puși sub control judiciar

Curtea de Apel Ploiești a decis ca cei 15 inculpați judecați în dosarul Romprest pentru evaziune fiscală și spălare de bani, cu un prejudiciu de 4,5 milioane de euro, să fie puși sub control judiciar.

Miercuri, magistrații Curții de Apel Ploiești au decis să schimbe măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar pentru 15 inculpați din dosarul Romprest, hotărârea fiind definitivă, informează Antena 3.

În luna mai, cele 15 persoane au fost arestate preventiv, apoi au fost plasate în arest la domiciliu la începutul lunii octombrie.

Procurorii DIICOT Ploiești au trimis în judecată 18 persoane, la sfârșitul lunii mai, în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani în care este implicată compania Romprest, controlată de Florian Walter, iar în cazul acestuia procurorii au dispus continuarea cercetărilor într-un dosar separat.

Cele 18 persoane sunt acuzate de evaziune fiscală, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat, printre acestea numărându-se şi unul dintre finanţatorii clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, Nicolae Capră. Totodată, SC Compania Romprest Service SA apare ca parte responsabilă civilmente în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel