Ceaţa dă peste cap traficul aerian

Ceata aeroport
Ceata aeroport

Nouă curse aeriene înregistrează întârzieri, luni dimineaţă, la aterizarea programată pe Aeroportul "Henri Coandă" din Bucureşti, aeronavele neputând decola încă de la destinaţie din cauza ceţii din Capitală, a declarat Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al aeroportului. Cinci curse aeriene operate, luni dimineaţă, de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au înregistrat întârzieri între o oră şi trei ore, două au fost deviate la Timişoara, din cauza ceţii de pe aeroportul clujean, iar un zbor a fost anulat.

Potrivit lui Valentin Iordache, cursele care nu au putut încă decola sunt şase ale companiei Tarom şi trei ale unor companii din Moldova, Ucraina şi Turcia, informează Mediafax. Aeronavele care nu au plecat încă de la destinaţie erau programate să ajungă pe "Henri Coandă", luni dimineaţă, după ora 7.00, astfel că vor avea întârzieri la aterizare şi, implicit, şi la plecare. Cursele care decolează de pe aeroportul bucureştean respectă graficul orar, mai puţin cursele corespondente celor care nu au aterizat încă. Opt curse aeriene afectate pe Aeroportul Internaţional din Cluj din cauza ceţii

Potrivit site-ului Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, sunt întârziate zborurile companiei Wizz Air care ar fi trebuit să decoleze luni dimineaţă spre Bergamo, la ora 6.00, Londra - ora 6.10, Forli - ora 7.20 şi Viena - ora 9.05, dar şi zborul Tarom care trebuia să aterizeze la ora 8.35 la Bucureşti. De asemenea, cursele Wizz Air care ar fi trebuit să sosească, la ora 00.20, de la Barcelona, respectiv 00.35, de la Madrid au fost deviate pe Aeroportul Timişoara, pasagerii fiind aduşi cu autobuzele la Cluj. Aeronavele urmează să ajungă la Cluj când ceaţa se va ridica. Totodată, cursa companiei ungare Malev care trebuia să aterizeze de la Budapesta la ora 01.15 şi apoi să decoleze la ora 6.10 a fost anulată. Câteva sute de pasageri ai curselor afectate aşteaptă în terminalele aeroportului clujean ridicarea ceţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel