Cumpănașu, urlete și jigniri la Realitatea TV. Scandal cu Marinela Mititelu. ”Nu pricepeți limba română”/ ”Mă luați de proastă? Ce studii superioare aveți?”

Alexandru Cumpănașu a avut un schimb aprig de replici cu Marinela Mititelu, într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv, în încercarea moderatoarei tv de a afla dacă interlocutorul său are studii superioare, în condițiile în care apare ca masterand la o universitate din Elveția. 

”Aveți studii superioare”, a fost întrebarea moderatoarei, la care Cumpănașu a explodat:

- ”Mă lăsați să vă explic? Academia Regală pentru Management pentru afaceri din Elveția, acolo unde eu m-am înscris, nu este un master, ci un Executive Master. Sunt niște nuanțe...” a răspuns Cumpănașu.

M. Mititelu: ”Dvs aveți licență în ce domeniu?

A. Cumpănașu: ”Înțeleg că nu pot să vorbesc, nu?”

M. Mititelu: ”Aveți studii superioare? Da sau ba?!”

A. Cumpănașu: Dacă punem problema așa, o să public pe Facebook și luați de acolo răspunsul, inclusiv adeverința de la această Academie Regală din Elveția, acolo unde termin Executiv Master, unde nu este nevoie de o diplomă de licență într-o țară sau alta”.

M. Mititelu: ”Am un pix și o foaie de hârtie. Sunt dispusă să notez... dictați-mi: Ce univerisitate ați absolvit?”

A. Cumpănașu: ”Cred că nu pricepeți limba română. Tocmai v-am spus că o să luați de pe facebook-ul meu adeverința de la Academia din Elveția, unde va apărea negru pe alb cu semnătură... 

M. Mititelu: ”Domnul Cumpănașu, mă luați de proastă! Ce facultate ați absolvit? Aveți diplomă de licență în ce...?

A. Cumpănașu: ”Tocmai v-am spus. Este vorba de leadership în managementul afacerilor pe care o finalizez la ABMS pe executive master”.

Moment în care Alexandru Cumpănașu a închis telefonul. Marinela Mititelu a insistat și a fost reluată legătura.

A. Cumpănașu: ”(...) Totuși, este un executive master”, a continuat Cumpănașu. ”Nu este o diplomă de licență oarecare pe care o fac toți proștii din România sau toate universitățile de doi lei. Nu vă supărați, cred că valorează ceva mai mult” a adăugat el. 

M. Mititelu: ”Adică alegătorii dvs. cu diplomă de licență sunt niște proști, nu-i așa?”

A. Cumpănașu: ”Da! Foarte mulți dintre cei care au terminat Spiru Haret în România sunt niște proști cu diplomă! Avem atâția proști cu diplomă în România în administrația publică și în România... Eu cred că cine termină un executive master are o pregătire mai bună în țară decât unul care umblă cu săru'mâna pe la decani, bagă șpagă la profesori și termină facultățile pe bandă rulantă în România”. 

M. Mititelu: ”Ați călcat în picioare pe toți cei care au diplomă de licență în sertar”. 

A. Cumpănașu: ”Nu, doar pe cei care au o diplomă la Spiru Haret și pe cei care nu mai știu să scrie în limba română și pe toți cei în loc să-și facă treaba acolo la universități termină pe bandă rulantă universități de doi bani.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel