Cea mai veche realizatoare B1 TV, RESTRUCTURATĂ. După 12 ani, scoasă din grilă

Cea mai longevivă emisiune de la postul B1 TV a fost exclusă din grila postului de televiziune. 

HOROSCOP URANIA. Pasul fortunei, cu Urania a fost difuzat pe B1 TV încă de la lansarea postului. Emisiunea era difuzată sâmbăta, de la ora 16:00, și avea audiențe peste media canalului.

HOROSCOP URANIA. Realizatoarea cunoscută drept Urania, Simona Vărzaru, a declarat, pentru paginademedia.ro, că "a fost scoasă în cadrul măsurilor de restructurare. Nu am întrebat de ce. Probabil că B1 TV nu a mai avut resurse și pentru această emisiune". 

HOROSCOP URANIA. Întrebată ce va face în continuare, realizatoarea TV spune: "Nu am discutat cu nimeni încă. Dacă va fi nevoie de mine, pentru un program fără niciun fel de compromis, atunci da". 

HOROSCOP URANIA. Simona Vărzaru a mai spus că nu are niciun site și niciun cont de Facebook. "Toate site-urile sau conturile cu Urania folosesc o manipulare care nu are niciun fel de legătură cu persoana Simonei Vărzaru. Aceasta nu colaborează cu ei, nu realizează nicio rubrică pentru acele site-uri. Sunt site-uri care iau toată emisiunea, o transcriau integral și astfel fac trafic", a spus realizatoarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel