EXCLUSIV  Cea mai tare reclamă. Naumovici: Clip senzaţional! A luat un milion de dolari ca să facă asta-VIDEO

Bogdan Naumovici a dezvăluit, la interviurile DC News, care este, pentru el, cea mai bună reclamă făcută vreodată.

Invitatul lui Val Vâlcu la interviurilie DC News, Bogdan Naumovici - cel mai cunoscut om de publicitate din România, creatorul unor spoturi antologice - a dezvăluit care este, în opinia sa, cea mai bună reclamă făcută vreodată. 

"Nu ştiu dacă este cea mai bună reclamă, ci mai degrabă este reclama care mi-a plăcut mie cel mai mult. Este una făcută pentru Disney, se cheamă Pillow talk. Este extrem de simplă: un tip cu o tipă la circa 50 de ani în pat, au o conversaţie înainte să se culce. Nici măcar nu e mare montaj...

Doi oameni care stau de vorbă în pat şi în care e cumva problema căsniciei lor care nu mai merge. Discută... vorbesc despre viaţa lor: „dar de ce nu ne mai distrăm ca pe vremuri?”, „dar stai, ca acum avem probleme, datorii”, „da, dar uite că nu îmi mai spui ca pe vremuri, nu îmi mai spui nimic...”

 

Ea se întoarce pe spate spunând „cred că suntem în derivă” – referindu-se la căsnicia lor. La care el întreabă: în derivă precum o barcă?”. Ea se întoace cu spatele, el oftează, se întoarce spre ea şi începe să-i vorbească cu vocea lui Donald şi-i spune „I love you very, very much” – te iubesc foarte mult, iar ea zâmbeşte.

[citeste si]

Iar mesajul final este: „Disney, magic happens!” Este un clip senzaţional! Regizorul de acolo a luat un milion de dolari ca să facă asta, ca să curgă totul perfect."

DECLARAŢIA LUI BOGDAN NAUMOVICI AICI:

ÎNTREAGA EMISIUNE AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel