EXCLUSIV  Cea mai scumpă cafea, culisele scandalului. Florescu: Baconschi spune că a verificat contul, dar putea să verifice bonul. Eu nu l-am dat în judecată

Gheorghe Florescu, cel mai cunoscut cafegiu din București, a vorbit în exclusivitate pentru DC News despre incidentul de la Bookfest cu Tudor Baconschi, fostul ministru de Externe.

Tudor Baconschi, fostul ministru de Externe, l-a acuzat de înșelătorie pe Gheorghe Florescu, cel mai cunoscut cafegiu din București, după ce acesta i-ar fi oferit un pachet de cafea în valoare de 500 de lei, fără să-i spună cât costă. 

„A fost ceva neașteptat pentru mine. Dânsul a exagerat, plus de asta a spus că i-am pus punga în brațe, nu-i așa. Așa ceva nu mi s-a mai întâmplat până acum.

Pachetul de cafea a fost la cererea dumnealui, eu doar i-am recomandat.  

Cafeaua Sfânta Elena este numărul 1 mondial. Ea se găsește în Europa în trei locuri: la mine, la Londra și lângă Luvru, atât. Este foarte rară.

De regulă spun cât costă, dar având în vedere personalitatea dumnealui i-am spus că este cea mai bună din lume. Am crezut că dumnealui va înțelege că dacă e cea mai bună din lume înseamnă că este mai scumpă. La Londra costă 3.000 de lire sterline kilogramul și o ceașcă de cafea costă 30 de lire sterline”, ne-a spus Gheorghe Florescu.

I-am dat și bon. Dumnealui spune că a verificat contul, dar putea să verifice bonul. Se uita pe bon, venea înapoi și îi dădeam banii înapoi imediat, nici nu comentam. Întotdeauna problemele se rezolvă amiabil. Eu nu l-am dat în judecată. Am vorbit cu domnul ministru la telefon și i-am spus să vină la magazin să rezolvăm problema, dar a spus că dumnealui comunică pe Facebook”, ne-a declarat Gheorghe Florescu.

Gheorghe Florescu ne-a vorbit despre cafeaua Sfânta Elena, cea mai bună și scumpă cafea de la „Delicatese Florescu”.

„Cafeaua Sfânta Elena se cultivă în Insula Sfânta Elena de sute de ani, încă de pe timpul lui Napoleon Bonaparte. Cafeaua este apreciată pe plan mondial, ca numărul 1. 

Este apreciată de cei mai mari degustători din lume. Ei dau o notă fiecărui produs în parte și această cafea se situează pe locul 1. Eu vând primele 20 de cafele ale lumii.

Pe suta de grame, cafeaua Sfânta Elena costă 215 lei. Se vinde la suta de grame, dar și la 10 grame, dacă vrea cineva”, a mai precizat Gheorghe Florescu pentru DC News.

VEZI ȘI: Baconschi, supărat că a dat bani grei pe cea mai scumpă cafea din lume. Florescu spune că-l dă în judecată: „Să vă fie rușine”. Povestea cafelei care a înnebunit Internetul

Cea mai scumpă cafea din lume a stârnit un scandal între Teodor Baconschi și celebrul cafegiu Gheorghe Florescu.

Teodor Baconschi este supărat că a plătit mai mult decât se aștepta pe „cea mai scumpă cafea din lume”. El spune că nu știa prețul. Cu toate acestea, conform imaginii publicate de Gheorghe Florescu, prețurile erau afișate.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/baconschi-suparat-ca-a-dat-bani-grei-pe-cea-mai-scumpa-cafea-din-lume-florescu-spune-ca-l-da-in-judecata-sa-va-fie-rusine-povestea-cafelei-care-a-innebunit-internetul_918204.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel