Evaluare Națională, 2015. Cea mai rușinoasă perlă nu aparține elevilor

Elena Badea / 01 iul 2015 / 19:07 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Gafă incredibilă înregistrată la Evaluarea Națională din acest an. În timp ce elevilor li se cere să știe bine gramatica Limbii române, la școlile din județul Harghita, foile de examen au fost sigilate cu ștampila pe care era scris "Evaloare Națională".

.

Aproape 3.000 de elevi din judeţul Harghita au participat la examenul de „EvalOare Naţională 2015" şi nu la cel de "Evaluare Naţională", relatează stiri.tvr.ro.

Eroarea se pare că aparține firmei care a realizat ștampilele, potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Harghita. 

EVALUARE NAȚIONALĂ 2015. Ce perle au făcut elevii la Limba Română

Petre Gârbea, inspectorul general ISJ Harghita,  suspicionează că cel care a realizat ștampilele scrise greșit fie a avut problemă cu înțelegerea textului, fie o problemă cu vedere, fiind o persoană puțin mai în vârstă. "Am văzut că scrie "EVALOARE", dar am văzut că scrie la toate ștampilele de județ, deci nu poate să apară un semn distinctiv din această cauză la vreo școală. N-am mai avut timpul fizic necesar să trimitem înapoi la firmă, că ne-ar fi rezolvat-o fără probleme", a mai spus oficialul ISJ Harghita, precizând că ștampilele au fost primite în preziua examenului, motiv pentru care au fost nevoiți să le distribuie, deși textul inscripționat era greșit.


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25