Cea mai mare misiune economică. Laufer, mesaj după succesul de la Miami privind România

Ilan Laufer
Ilan Laufer

În perioada 20-21 martie, la Miami, a avut loc prima ediție de anul acesta a turneului de promovare a programului și platformei Smart Start USA.

Vizavi de acest subiect, Ilan Laufer transmis:

”Felicitari tuturor celor care au facut parte din cea mai mare misiune economica dedicata IMM-urilor cu capital romanesc. Este un moment important pentru parteneriatul strategic dintre Romania si SUA”.

Timp de două zile, cele 40 de companii românești plecate în turneu în SUA prin programul Smart Start USA, au avut întâlniri și discuții cu reprezentanți ai guvernului și mediului de afaceri american din Miami și au vizitat câteva obiective economice, cum ar fi Portul Miami, GMCC, University of Miami si altele, unde au avut un valoros schimb de informații.

Antreprenorii români au aflat detalii foarte importante pentru viitoarele parteneriate, referitoare la avantajele economice oferite de Miami. Au discutat despre dezvoltarea comerțului internațional cu Christine Johnson, Director de Inovare și Tehnologie de la Miami Dade Beacon Council, cu Ilona Vega, Dezvoltarea afacerilor și cu Niki Mangan, Dezvoltare de afaceri IT la Downtown Development Authority.

Un alt interlocutor al afaceriștilor români a fost Maria Dreyfus-Ulvert, specialist în comerț, biroul de dezvoltare economică și comerț internațional din Comitatul Miami-Dade, OEDIT care a dezvoltat caracteristicile și oportunitățile comerțului cu America latină.

Panel dedicat companiilor românești

Misiunea română, organizată de Smart Start USA, a avut, în cadrul acestui turneu, un panel dedicat companiilor romanesti, aceasta oferind posibilitatea tuturor reprezentantiilor sa sustina o prezentare a companiei si aproduselor acestora. Prezentarile fiind sustinute in fata companiilor americane si a autoritatilor centrale si locale, dar si a ONG-urilor prezente pentru a cunoaste companiile cu capital romanesc.

”Multumim tuturor participanților la turneul de promovare a programului și platformei Smart Start USA, derulat în România și Statele Unite ale Americii. Le mulțumim celor care au crezut în Smart Start USA și au aplicat pe platformă și continuăm să îi susținem în demersurile de internaționalizare a afacerilor.

Multumiri partenerilor noștri: Camera de Comerț și Industrie a României, Academia de Studii Economice din București, partenerilor de implementare: First Bank, Banca Transilvania, BCR, MasterCard, CertSIGN, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM, Fondul Român de Garantare, Camera de Comerț Româno-Americană din New York, Camera de Comerț Româno-Americană din Miami, Miami DADE County, universităților și administrațiilor locale din orașele din România în care am avut turneul de promovare a programului și platformei Smart Start USA.

Continuați să ne urmariți pe paginile de Facebook : https://www.facebook.com/Smart-Start-USA-1827641960646349/ și https://www.facebook.com/IlanLauferOfficial/ precum și pe pagina de web https://smartstartusa.net/ pentru a fi în contact permanent cu noi și a afla ultimele informații despre program.

Pentru accesul în program și înscrierea în platformă antreprenorii vor aplica pe Smart Start USA - https://smartstartusa.net/.
#Centenar#România100#Unitate.

/SmartStartUSA/ ParteneriatStrategic/ RomaniaUSA/ Ilan Laufer/ RamanetiAproape”, a transmis Ilan Laufer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel