Chirieac, după anunțul Vioricăi Dăncilă: E un moment crucial pentru România

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat discursul premierului Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a participat la Conferinţa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC). Cu această ocazie Dăncilă a ținut un discurs în cadrul căruia a anunțat că România își va muta ambasada la Ierusalim. Totodată, premierul României a mai anunțat o ședință comună ale celor două guverne, din România și Israel.

„Este o zi mare pentru România. Gestul doamnei premier Viorica Dăncilă ne poate salva țara de haos. În opinia mea este cel mai important gest politic din anul acesta, dincolo de europarlamentare și chiar prezidențiale.

Este un gest pentru România. Trebuia să facem acest lucru din momentul în care Statele Unite au anunțat că își mută ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. România trebuia să fie a doua țară care anunță. Nu ar fi trebui să ținem seama de nimic”, a precizat Bogdan Chirieac, într-o interveție telefonică la Antena 3.

Moment crucial pentru România

Analistul politic a mai amintit că premierul Viorica Dăncilă „a suportat un dosar penal prima dată când a anunțat lucrul acesta (n.r. - mutarea ambasadei la Ierusalim), dosar penal făcut la plângerea liderului PNL Ludovic Orban”, adăugând că prin acest dosar, liderul PNL „intră în istorie ca personaj negativ”.

„România are șansa unui parteneriat real cu Israelul și Statele Unite. E un moment crucial pentru țara noastră. Acum suntem sfârtecați după războiul româno-român iar statul subteran încearcă să își acopere ororile”, a mai completat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel