„Cea mai mare lecție din lume”, un proiect unicat marca UNICEF. Când are loc

foto: Freepik
foto: Freepik

Invitație specială pentru elevi și profesori!

Profesorii și elevii din România sunt invitați să ia parte, pe 20 noiembrie, la „Cea mai mare lecție din lume”, un proiect al UNICEF ce promovează utilizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în procesul de învățare. UNICEF pune la dispoziția celor interesați un plan de lecție ce se referă la schimbări climatice și poluare, în special poluarea apei, scrie edupedu.ro.

Potrivit unui comunicat al organizației, care citează un sondaj recent desfășurat pe platforma U-Report, 73% dinspre respondenții români, copii și tineri, au declarat că sunt preocupați de schimbările climatice, 85% declarând că sunt afectați de aceste schimbări în prezent. După desfășurarea lecției, cadrele didactice pot reveni pe platforma qie.ro pentru a obține un certificat de participare în format electronic.

Durata lecției este de aproximativ 60 de minute și este concepută pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, fiind adaptabilă atât în cadrul școlilor, cât și în mediile extrașcolare.

Evenimentul are loc pe 20 noiembrie, când UNICEF aniversează Ziua internațională a drepturilor copilului la nivel global, pentru a marca adoptarea Convenției cu privire la drepturile copilului. În 2023 se împlinesc 34 de ani de la adoptarea Convenției, tratatul de drepturile omului cel mai ratificat de la nivel internațional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel