Cea mai liniștitoare melodie pe care ați auzit-o. Imnul de la Dinu Lipatti

Elevii de la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti București au lansat un imn extrem de frumos.

S-a întâmplat cu câteva zile în urmă, moment în care a fost demarată campania "Un pian pentru Lipatti".

"Imnul este tineresc, este în spiritul entuziasmului și emoției specifice adolescenței. Este receptat extrem de bine de către copii și nu doar de ei", a spus Nemeș Florin pentru DC News.

Copiii au nevoie de un pian performant


Nemeș Florin ne-a spus și de ce oamenii ar trebui să se implice în această campanie: "În măsura în care o țară evoluează, după îndeplinirea unor standare de viață civilizată, preocuparea pentru spiritualitate, artă, sensibilitate este fundamentală pentru o dezvoltare echilibrată. Așa cum literatura este fundamentală, la fel și muzica își are rolul său foarte important. Cei care promovează actul artistic de valoare, trebuie să aibă și instrumente performante. Altfel... este un chin".


Persoanele și instituțiile interesate pot face donații în in contul: IBAN: RO39VBBU2511MB0004222701 deschis la VOLKSBANK SA, Sucursala Mihai Bravu, București, de către Asociația Culturală HARISME având CIF: 1849829. Trezorier: Irina Rațiu (tel: 0722218535, e-mail: [email protected]).

Cei care doresc să se implice în campania "Un pian pentru Lipatti" pot afla mai multe detalii pe site-ul oficial al colegiului. Cei mai generoși donatori pentru "Un pian pentru Lipatti" se vor putea bucura de parteneriate cu școala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel