Cea mai întâlnită întrebare despre măști. Iată ce ne așteaptă!

Toată lumea se întreabă dacă purtatul măștii va deveni obligatoriu atunci când zburăm cu avionul.

Toată lumea se întreabă dacă purtatul măștii va deveni obligatoriu atunci când zburăm cu avionul.

În momentul de față, foarte puține companii mai desfășoară zboruri, ținând cont că cele mai comune țări de destinație au impus măsuri de restricție. Însă, odată cu revenirea la normalitate, companiile aeriene vor lua decizii care să protejeze atât personalul de zbor, cât și clienții.

Cazul Wizz Air

Un exemplu concret este Wizz Air, companie care, conform The Sun, a reluat zborurile către Marea Britanie pe 1 mai. Publicația engleză raportează că firma low-cost maghiară va impune ca echipajul să poarte mască și mănuși în timpul tuturor zborurilor. În plus, pasagerii vor primi șervețele dezinfectante.

Pasagerii vor fi nevoiți să poarte mască, iar revistele de bord nu vor mai exista", transmite publicația The Sun. În plus, călătorii vor face check-in doar online, iar singurele plăți acceptate în aeronavă vor fi contactless.

„Da” pentru măști

„DA pentru purtatul măștilor de protecție. DA pentru curățarea serioasă a aeronavei zi de zi. DA pentru șervețele dezinfectante. DA pentru distanțare socială și multe altele", a transmis compania Wizz Air pe Twitter.

Pentru a vă asigura că respectați regulile, în cazul în care este nevoie de mască de protecție, verificați site-ul companiei aeriene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel