Fosta soție a lui Bălășescu, mărturisiri dureroase

FOTO: CANCAN.RO
FOTO: CANCAN.RO

Ana Maria Burchel, cea de-a patra soție a lui Mihail Bălășescu, vorbea despre coșmarul pe care îl trăia cu omul căruia îi jurase iubire veșnică. Se întâmpla în 2013, imediat după ce femeia divorțase de liberal.

Ana Maria povestea, la acea vreme, că nu mai suportă teroarea la care este supusă de către Bălășescu și că a facut o mare greșeală în momentul în care a acceptat să se mărite cu acesta.

"Este crunt ceea ce mi se intampla, si tocmai din aceasta cauza am decis sa vorbesc public. L-am cunoscut pe Mihail anul trecut la alegerile locale. M-a vazut, m-a placut, m-a invitat la restaurant si mi-a lasat o impresie buna. Am continuat sa ne intalnim, stiam ca el este inca casatorit cu ce-a de-a treia nevasta, insa imi spusese ca a inaintat divortul si ca in scurt timp va fi un om liber. O mare minciuna, dupa cum aveam sa aflu ulterior", spunea Ana Maria Burchel.

"Mihail juca la doua capete. Statea cu mine si spunea ca ma iubeste, insa nici macar nu inaintase actele de divort pentru a se desparti de sotia lui. Am luat foc, l-am parasit si m-am intors in casa parintilor mei. Nu-mi venea sa cred ce facuse", povestea femeia.

VEZI ȘI: Terifiant. Cum a fost găsit Mihail Bălășescu după crimă

El insista sa ne casatorim, imi spunea asta in fiecare zi. Argumentul forte era ca o sa fiu vazuta altfel in momentul in care o sa devin nevasta unui politician, ca lumea o sa se uite altfel la mine. Eu nu doream sa ma marit, i-am spus si lui asta. Consideram ca un certificate nu schimba nimic, si ca cel mai important este sa ne intelegem si sa ne iubim. Am cedat insa, iar in iunie ne-am casatorit. Mare greseala", declara Ana Maria Burchel.

Cea de-a patra soție, "proprietatea" lui Bălășescu

"La scurt timp dupa casatorie, mi-a spus clar si raspicat ca sunt proprietatea lui. Trebuia sa fac doar ce dorea el, parerea mea nu conta. Mihail decidea unde mergem, ce facem. Nu numai ca nu ma intreba daca vreau si eu, dar, daca nu eram de acord, se enerva si ma injura, ma facea in toate felurile. Am suportat cat am putut in speranta ca se va schimba, si am incercat sa discut cu el normal, insa n-a fost chip. Lucrurile s-au agravat, iar luna trecuta am simtit ca nu mai rezist. I-am spus sotului meu ca am nevoie sa stau cateva zile singura, sa ma linistesc si sa ma gandesc bine, informandu-l si ca vreau sa divortam. A innebunit, a inceput sa ma injure, m-a bruscat, a fost violent fizic. M-a apucat si m-a impins intr-un zid, dupa care a luat cheile din usa ca sa nu pot parasi locuinta. M-a obligat sa raman in casa impotriva vointei mele", afirma sotia politicianului.

VEZI ȘI: Ucigașul lui Mihail Bălășescu, mesaj șocant lăsat într-un bilet 

Ana Maria Burchel trăia în teroare

Femeia spunea, în 2013, că este terorizată de Mihail Bălășescu, și că acesta o urmărea peste tot.

"Mi-a spus ca daca il parasesc, imi face rau. Ca ma distruge pe mine si familia mea. Intr-un mesaj primit de la el spunea ca nu un certificat de divort, ci un altfel de act. Urmat de un alt mesaj in care afirma ca cel mai bine ar fi sa murim amandoi ca sa putem fi impreuna. Il suna si pe tatal meu, nu stiu ce sa mai fac. In ultimul timp si-a schimbat strategia. Imi spune ca ma iubeste si ca vrea sa ne impacam. Nu ma impac cu el, sa uite de mine si sa ma lase in pace. Sa nu ma mai terorizeze. Am facut si plangere la parchet impotriva lui, si sper sa se ia masuri. Nu l-am inselat, nu i-am gresit cu nimic. Il rog sa ma lase in pace. Asta vreau", mai spunea femeia într-un interviu acordat pentru CANCAN.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel