Ce vrea să facă Dăncilă la Congresul de pe 29 iunie

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Dăncilă a făcut declarații la Parlament, cu privire la Congresul PSD de pe 29 iunie.

Cred că este important mesajul pe care îl transmitem, nu persoanele. Este important să arătăm ceea ce vrem să facem mai departe, care este programul politic al PSD și cum ne mobilizăm pentru viitoarele alegeri. Dincolo de persoane, sunt importante mesajele atât pentru activul partidului, cât și pentru cetățeni. pentru că orice măsură guvernamentală pe care o luăm afectează majoritatea cetățenilor. a spus prim-ministrul Viorica Dăncilă. 

Întrebată dacă va putea face echipă cu Robert Cazanciuc, care a spus că ar putea candida pentru funcţia de secretar general al partidului, Dăncilă a spus că va face echipă cu toţi cei care vor fi votaţi în congres. 'Eu o să fac echipă cu toţi cei care vor fi votaţi, şi cu secretarul general şi cu preşedintele executiv, de ce nu şi cu un alt preşedinte al PSD. Este important să facem echipă cu cei care sunt susţinuţi de către delegaţii la congres', a menţionat Dăncilă.

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a afirmat marţi că se gândeşte să candideze pentru funcţia de secretar general al PSD la congresul partidului din 29 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel