Ce vedete vor fi out din televiziune în această toamnă

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Ultima zi calendaristică de vară aduce schimbări importante pe piaţa media. Televiziunile îşi pregătesc grila de toamnă, iar o serie de vedete vor plăti pentru audienţa sub aşteptări. După ce săptămâna trecută, Gabriela Cristea a fost dată afară printr-un SMS, acum a venit rândul altor vedete să afle că îşi pierd emisiunile.

Niculina Stoican s-a trezit dată afară de şefii de la Kanal D. Îndrăgita solistă de muzică populară prezenta de anul trecut emisiunea „Te vreau lângă mine", iar din toamnă a aflat cu stupoare că a fost înlocuită cu concurenta sa Viorica de la Clejani. Aceasta va fi acompainiată de şotul său şi taraful din Clejani.

Nu numai Gabriela Cristea a fost dată afară de la „Draga mea prietenă", show-ul matinal de la Kanal D. Şi Laurette s-a trezit fără rubrica pe care o avea săptămânal în cadrul emisiunii. Săptămâna trecută, Gabriela Cristea a fost înştiinţată prin SMS că nu mai are emisiune, pretenţiile ei salariale fiind exagerate.

Cosmina Păsărin nu mai face parte din grila de toamnă a Antenei 2. Vedeta a avut contract până în luna iulie, iar şefii au luat decizia de a nu-l prelungi.

Ilinca Vandici este o altă vedetă care va rămâne fără emisiune în această toamnă. Se pare că şefii au luat decizia de a scoate din grilă emisiunea "Showbiz report". Vandici ar putea rămâne însă în trust şi i se va oferi un alt fomat de emisiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel