Ce vedete au semnat petiția CNA. Vezi câte semnături a strâns

petitie-cna
petitie-cna

Mii de oameni și mai multe vede au semnat petiția online lansată de CNA: ”Interesul public mai presus de gustul publicului”.

Petiția lansată zilele trecute de Consiliul Național al Audiovizualului, pentru bun simț pe TV, și-a găsit ecou în rândul telespectatorilor (peste 3.400 de semnături), dar și în cel al personalităților din media și din viața artistică.

Pe lîngă Virgil Ianțu, care a anunțat că a semnat petiția ”de nervi”, la petiția CNA au mai aderat și Victor Rebengiuc, Benone Neagoe, AG Weinberger, Emil Grădinescu, Bianca Ioniță (Kanal D) și Vlad Enăchescu (Dolce Sport), scrie paginademedia.ro.

Vlad Enăchescu a și adăugat la semnătura virtuală un text:

”Așteptam de mult o astfel de poziție. Am semnalat în repetate rânduri că ceea ce se petrece pe TV în ultimul timp este jalnic. Sunt alături de orice demers de acest gen. Puteți conta pe sprijinul meu”, a precizat prezentatorul de la Dolce Sport, care a ținut să sublinieze pentru paginademedia.ro că a făcut acest gest în nume propriu, fără să implice în vreun fel postul TV la care lucrează.

De altfel, Enăchescu a și postat ieri, pe blogul personal, un înemn pentru cititorii săi:

”Am constatat astăzi cu bucurie că CNA intenționează să ia măsuri vis a vis de mizeriile care apar din ce în ce mai des la televizor în ultimul timp. Mă număr printre cei care semnalează de ceva vreme toate aceste chestiuni, atât cât pot, prin vocea blogului personal. Acum vă îndemn să citiți și să va alăturați celor care speră încă într-o presă quality (fie vorbită, sau chiar scrisă). Sigur, CNA-ul se rezumă la partea de audio-vizual, dar cu siguranță că dacă se va face curățenie în radio-tv o să fie la fel și în print”, a precizat prezentatorul pe site-ul său, enachescu.ro.

Bianca Ioniță de la Știrile Kanal D, a declarat, la rându-i, pentru paginademedia.ro:

“M-am săturat. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar s-a mers prea departe și nu mai suport. Era normal să semnez această petiție. Dacă vrem o schimbare ar trebui să facă toată lumea ceva”.

Consiliul Național al Audiovizualului a lansat petiția online Interesul public mai presus de gustul publicului. Scopul petiţiei este de a evalua necesitatea îmbunătăţirii unor prevederi ale legislaţiei audiovizualului pentru o definire mai clară a noţiunii de interes public în programele de televiziune şi de radio, potrivit reprezentanților instituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel