Ce vedetă își dorește să-i boteze copilul lui Mircea Badea

carmen_bruma_copil_mircea_badea
carmen_bruma_copil_mircea_badea

În câteva luni, Mircea Badea va deveni tătic. Carmen Brumă va aduce pe lume un băiețel. O vedetă din showbiz s-a oferit să-i fie nașa micuțului așteptat cu atâta drag de viitorii părinți.

Teo Trandafir este dispusă să-i boteze copilul lui Mircea Badea. Cei doi sunt prieteni de foarte mulți ani și chiar dacă nu mai sunt colegi de platou, relația dintre ei este foarte puternică.

Teo Trandafir a declarat, de curând, că Mircea este cel mai bun prieten al său, pentru care este dispusă să facă lucruri mari, scrie www.ziarulring.ro.

"Dacă Mircea îmi va cere personal să-i botez copilul, o voi face cu mare plăcere, cu siguranţă. Este prietenul meu de suflet. Celui mic eu îi spun Vasilică, dar bineînţeles că nu acesta va fi numele lui", a declarat Teo Trandafir pentru ziarul "Ring".

Carmen Brumă păstrează misterul când vine vorba despre numele pe care îl va purta micuțul ei, dar şi despre naşii pe care micuţul i-ar putea avea la botez. Iubita lui Mircea Badea a preferat încă de la începutul sarcinii să nu facă prea multe declaraţii pe marginea acestui subiect.

"Nu ştiu cine ne va boteza copilul şi nici ce nume va avea. Nu ne-am gândit încă la aceste detalii", a mărturisit Carmen Brumă pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel