Ce vedem înainte de moarte. Explicația unui medic, după ce a vorbit cu mii de pacienți în stadii terminale

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Un medic american care a discutat cu mii de oameni aflați stadii terminale a publicat o carte în care a explicat ce văd oamenii înainte de a muri.

În cartea sa, medicul Christopher Kerr susține că înainte de a muri oamenii au viziuni în care apar persoane dragi pe care le-au pierdut. El  ajuns la această concluzie după ce a vorbit cu mii de oameni aflați în pragul morții, scrie Washington Post.

Medicul a hotărât să studieze mai profund acest subiect după ce a observat că una dintre pacientele sale a început să legene un bebeluș imaginar atunci când se afla pe patul de moarte. L-a strâns în brațe, arătând o fericire care era în contradicție cu suferința ei fizică. Copiii ei s-au adresat doctorului, îngrijorați de faptul că mama lor halucina. Mai târziu, au aflat că Mary a născut un bebeluș mort, cu mulți ani înainte să aibă ceilalți copii. Ceea ce părea a fi o halucinație bizară, de fapt, a ajutat-o pe femeie să rezolve o traumă pe care o ținuse în ea de ani buni. Femeia a murit la scurt timp.

De atunci, medicul Christopher Kerr a intervievat mii de pacienți aflați în pragul morții, despre viziunile și visele lor. Astfel, el a descoperit că majoritatea pacienților tind să vadă oameni pe care i-au iubit de-a lungul vieții și care au murit. Unii dintre ei pot vedea și animale de companie sau obiecte care au avut un rol important pentru ei. Potrivit medicului, aceste viziuni îi ajută să se reunească cu oamenii pe care i-au iubit și i-au pierdut, iar asta le aduce iertare și pace.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel