EXCLUSIV  Ce tratamente face Daniela Gyorfi! Cum scade în centimetri artista!

Daniela Gyorfi era o împătimită a sportului, dar acum, din cauza programului încărcat cu diverse evenimente și concerte, nu mai are însă timp de mers la sală și a descoperit noi metode de a se menține în formă. 

Astfel, artista a devenit fana tratamentelor estetice și corporale non-invazive și este extrem de mulțumită că reușește să meargă cel puțin de două ori pe săptămână la o clinică de specialitate.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Fac un program de tratamente de slăbit și întreținere personalizate și mă simt foarte bine. Merg la Fit4You, acolo unde am descoperit câteva tratamente anticelulitice, Vela Shape și Exilis, care refac elasticitatea pielii, conferă fermitate și tonifiere, sunt niște tratamente cu radiofrecvență care dau randament. Am decoperit recent și Strawberry Laser, o procedură care topește celula de grăsime și te slăbește în centimetri, scazi în jur de 2-3 cm în 15 minute, așa că îmi permit să mai poftesc din când în când și la gogoși. Acum am 49 de kilograme, vreau să mă tonific și să mă mențin în formă. Dacă mai reușesc să scap de 2-3 kilograme, ar fi mai mult decât perfect!”, spune Daniela Gyorfi pentru DC News. 

(oar_w460)

Gyorfi îmbină tratementele de întreținere cu o dietă de vară bazată pe multă apă plată, salate cu roșii, ardei și castraveți dar și fructe de pădure. “Nicio dimineață fără cafea. Încerc să mănânc în această perioadă mai multe salate, piept de pui la grătar cu cartofi natur, dar mănânc și multe fructe și problema este că nu mă pot abține de la dulciuri”, a mai adăugat artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel