Ce țeapă spune Radu Tudor că a luat de la Traian Băsescu

Analistul Radu Tudor a povestit, marți seara, cum a luat țeapă de la Traian Băsescu.

Mai în glumă mai în serios, Radu Tudor a precizat că a fost printre primii oameni care au luat ţeapă de la actualul preşedinte al României.

"Am zburat împreună cu avionul de la Bruxelles şi am avut ghinionul să fie ceaţă la Bucureşti şi am aterizat la Timişoara. Fiind ministru al Transporturilor Traian Băsescu în perioada aceea, l-a pus pe comandantul Aeroportului de la Timişoara să strige pe megafon: «Să vină ziaristul Radu Tudor la salonul de protocol». Şi-mi zic: «Ăsta vrea să bea cu mine»", și-a început Radu Tudor povestirea.

I s-a promis înghețată și a primit o citație la tribunal

După o discuţie în salonul de protocol, în cele din urmă, Traian Băsescu şi Radu Tudor au ajuns la Bucureşti cu un avion pilotat chiar de către comandatul Aeroportului din Timişoara. La despărţire, potrivit antena3.ro, Traian Băsescu l-a rugat pe atunci tânărul jurnalist Radu Tudor să-i dea adresa, spunându-i că ştie o fabrică de îngheţată senzaţională şi că vrea să-i trimită un tort de îngheţată. „După două zile, pe baza adresei pe care i-am dat-o, mi-a venit citaţie la tribunal. Omul îmi făcuse plângere pentru că în urmă cu vreo doi ani de zile scrisesem că, atunci când şi-a reînnoit brevetul de comandant de navă, a dat cu nava de chei şi a făcut o daună de câteva zeci de mii de dolari", a continuat analistul. "Asta a fost prima mare ţeapă din viaţa mea în relaţia cu un politician", a conchis Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel