Ce spunea Silviu Mănăstire despre afacerile lui Vela: Așa baron n-am văzut

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Marcel Vela și averea sa au fost analizate, în urmă cu câțiva ani, de jurnalistul Silviu Mănăstire. Acesta a descoperit o parte dintre afacerile actualului ministru de Interne. 

Jurnalistul Silviu Mănăstire a vorbit într-o emisiune mai veche despre baronul de la Caraș Severin, Marcel Vela, acum actual ministru al Afacerilor Interne. 

”Vela este un vechi liberal uns cu toate alifiile politice. El și-a trăit cariera politică în umbra lui Frunzăverde. În timpul guvernării USR Marcel Vela s-a înregimentat în gașca politică a lui Crin Antonescu și Daniel Chițoiu. (...) Vela este un adevărat vrăjitor când vine vorba de combinații imobiliare. Ca orice baron, Marcel Vela are câteva sincope în declarația de avere. (...) Ia ghiciți cu ce mașină circulă Marcel Vela. Cu un BMW de lux pe care l-a cumpărat, dar mai apoi l-a vândut propriului său șofer, iar șoferul l-a vândut unui apropiat de-al primarului. Realizez de mult această emisiune însă așa ceva nu am mai întâlnit. Fără nicio ironie acum, eu cred că acest Marcel Vela are talent”, a relatat, atunci, Silviu Mănăstire. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel